Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Het begin

 

 

Zaterdag 25 augustus 2018
Met ingang van de Paraview in Maarssen van zaterdag 25 augustus 2018 en zondag 26 augustus 2018 gingen Gert en Romy grote hoeveelheden bekers met drinken tegelijk behandelen met hun krachtige energie zonder dat zij de bekers aanraakten. Tot ieders ongeloof was na de behandeling elke beker veranderd van smaak, kleur en reuk. Deze demonstratie deden Gert en Romy op ieder Paraview met elke keer weer veel mensen met open mond tot gevolg.

Zaterdag 9 maart 2019
In het Ahoy in Rotterdam werd op de Paraview de bekers drinken vervangen door mensen. Gert van Beek en Romy van kleef verzorgen voor het eerst Groepshealingen op de Paraview beurs in het Ahoy, Rotterdam.
De groepshealing van die zaterdag 9 maart 2019 was zo'n groot succes dat er veel mensen waren die de zondag erna op 10 maart 2019 opnieuw naar het Ahoy kwamen voor de groepshealing van Gert en Romy. Beide dagen zaten er ongeveer 50 mensen in de zaal die allemaal verbeteingen merkte in hun klachten.

Zondag 31 maart 2019
In navolging van het grote succes in het Ahoy van 9 en 10 maart 2019 beginnen Gert van Beek en Romy van Kleef met één keer per maand op de zondagmiddag vanaf 13:30 uur een Groepshealing te verzorgen op onze les-locatie in Soest. Ook nu waren de effecten verbluffend. Tot nog toe merkte iedere bezoeker verbeteringen in de klachten.

Zondag 25 augustus 2019
Gert en Romy verzorgen voor het eerst op de les-locatie in Soest Chakra healingen en Aura healingen. Deze Chakra healingen en Aura healingen verzorgen zij aansluitend aan de Groepshealingen. Een ook nu weer zijn de resultaten verbluffend.

Zondag 31 augustus 2019
Gert en Romy verzorgen voor het eerst op de Paraview in Maarssen een Chakra healing en Aura healing. En het wordt eentonig. Maar ook hier weer zijn alle bezoekers vol verbazing omdat opnieuw iedereen verbeteringen merkt in hun klachten.

En wat Gert en Romy bijna bij elke bijeenkomst in Soest of op de Paraview te hoen krijgen;
Niet normaal. Op het moment dat jullie de zaal in kwamen, voelde ik gelijk verbetering in mijn klachten.

Vrijdag 1 november 2019
Op deze dag verscheen onze eerste nieuwsbrief.

Zaterdag 9 november 2019
Op deze dag verscheen de Paraview waarin Gert en Romy stonden met een mooi interview.

Zondag 8 december 2019
Op deze dag was onze laatste Groepshealing, Chakra healing en Aura healing van 2019. De zaal zat lekker vol enthousiaste mensen die weer veel mochten ervaren en veel verbeteringen ervaarde in hun klachten.

Vrijdag 24 januari 2020
Op deze dag ligt de Paravisie in de winkels met het interview van Gert van Beek en Romy van Kleef erin.
Met deze plaatsing bereiken wij ruim 25.000 mensen waarvan ruim 15.000 abonnees in o.a. Nederland, België, Duitsland, Groot Brittanië, Amerika en Canada.

Terug kijkend op het eerste jaar, zijn wij zeer tevreden met de zondagmiddagen in Soest.

 

De toekomst

In 2020 zal het interview met Gert en Romy geplaatst worden in nog meer landelijke spirituele bladen.

Gert en Romy willen de Groepshealingen, Chakra healingen en Aura healingen zo laagdrempelig mogelijk houden en ook toegankelijk houden voor mensen met een hele kleine beurs.

Bij de Groepshealingen, Chakra healingen en Aura healingen zit u anoniem in de groep. Niemand hoef te weten wie u bent, waarom u er bent en waaraan u behandeld wil worden.

De kosten houden wij zo laag mogelijk.
- € 10 Groepshealing
- € 10 Chakra cleaning
- € 10 Aura cleaning
- € 25 Dagkaart om alle drie bij te wonen.

Voor cliënten die regelmatig in de praktijk komen en de ontvangers van onze nieuwsbrieven, zijn er vaak leuke acties beschikbaar.

Op dit moment is het programma in Soest:
- 13:30 uur gaat de zaal open
- 14:00 uur Groepshealing
- 15:15 uur Chakra healing
- 15:45 uur Aura healing

Kijk in de agenda op deze website voor de data waarop wij de zondagmiddagen verzorgen.

Inmiddels worden de zondagmidagen en de groepsactiviteiten op de berzen goed bezocht. Wij zijn dan ook al bezig om te kijken of wij ook op de zondagochtend deze bijeenkomsten kunnen verzorgen of twee keer per maand.

Voor de verdere toekomst hebben wij al naar een grotere locatie in het midden van Nederland (Amersfoort) op het oog. Die locatie is op ongeveer 2 minuten lopen vanaf het treinstation Amersfoort Centraal.
Ook op deze locatie is parkeren gratis in de hele omgeving.

Als wij naar die locatie verhuizen willen wij ook stands plaatsen waar mensen o.a. consulten kunnen nemen met het leggen van Tarot- en engelenkaarten, handlezen en het kopen van materialen en boeken.

Uiteraard is die zaal met deze stands dan GRATIS toegankelijk voor de bezoekers aan de Groepshealingen, Chakra healingen en Aura healingen.

 

Blijf als eerste op de hoogte van onze activiteiten en acties

Wilt u als eerste op de hoogte te blijven van al onze activiteiten en acties?
Meld u zich dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrieven.
Aanmelden kan via info@relax-4u.nl.