Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Groepshealingen

Groepshealingen bestaan uit een Groepshealing, Chakra healing en Aura healing.

 

U zit in totaal ongeveer anderhalf tot twee uur ontpannen op een stoel te genieten van de bijzonder sterke helende en liefdevolle energie van Gert van Beek, Romy van Kleef en Kayleigh van Beek.

De Groepshealingen zijn zeer laagdrempelig.
- U zit anoniem in de zaal
- Niemand raakt u aan
- Niemand hoeft te weten wie u bent
- Niemand hoeft te weten waaraan u behandelt wil worden
- U kunt zonder afspraak en reservering binnen komen lopen
Maar het is wel aan te raden om plaatsen te reserveren om de teleurstelling dat u niet naar binnen kan te voorkomen.

 

Tot op heden hebben alle bezoekers positieve effecten ervaren tijdens en vlak na onze Groepshealingen.

Ook mag u altijd foto's of voorwerpen meenemen van uzelf of uw dierenbaren. Tijdens de Groepshealing legt u die foto's en/of voorwerpen op uw schoot of voor u op de grond. Dan worden die gelijk mee behandeld.

Tijdens de Groepshealingen staat Gert voor de groep en voorziet u van allerhande informatie. Romy en Kayleigh lopen rond. Alle drie laten hun krachtige helende energie door de ruimte gaan om u te behandelen. Daarbij krijgen zij hulp van de Spirits uit de Spirituele wereld. Heeft iemand iets extra's aan energie nodig dan voelen Gert, Romy en Kayleigh dat feilloos aan. Romy of Kayleigh komen dan even achter u staan en houdt hun handen boven uw hoofd en/of schouders. Of zij sturen Spirits naar u toe om u te behandelen.

Tijdens het onderdeel Chakra- en Aura healing neemt Gert u mee door uw Chakra's en Aura-banen. U kunt later thuis dit net zo vaak doen als u wil.

Veel mensen zeggen na afloop van een Groepshealing vaak tegen ons; Vanaf het moment dat jullie binnen kwamen lopen, merkte ik al dat mijn klachten minder werden of helemaal verdwenen.

Voor, tijdens en na de Groepshealingen kunt u ook o.a. zelf meegenomen eten, drinken, foto's, voorwerpen en medicatie GRATIS laten behandelen door één van de aanwezige mensen van Relax-4u. Zolang u in de ruimte aanwezig bent wordt u gewoon door de energie van Gert, Romy en Kayleigh behandeld ongeacht wat u aan het doen ben of waar u zich in de ruimte bevind.

Jomanda (The Lady of the Light);
Vaak krijgen Gert, Romy en Kayleigh te horen dat hun Groepshealingen lijken op wat Jomanda deed in de jaren 90 in Tiel.

Klopt. Maar Gert, Romy en Kayleigh werken eigenlijk in het tegenovergestelde van Jomanda.
Gert is vroeger vaak bij Jomanda in Tiel geweest. Jomanda deed daar prachtig werk.

Waar Jomanda altijd alles vertelde en deed in opdracht van de spirits en de spirituele wereld werken Gert, Romy en Kayleigh juist in het tegenovergestelde. Gert, Romy en Kayleigh hebben alle drie zeer sterke helende kracht en energie. En Gert en Romy hebben beide een grote reguliere medische kennis. Hierdoor werken de spirits en de spirituele wereld juist in opdracht van Gert, Romy en Kayleigh.

Met de helende energie van Gert, Romy en Kayleigh behandelde kaartjes.
Tijdens de Groepshealingen hebben Gert, Romy en Kayleigh vistekaartjes op tafel liggen die behandeld zijn met hun krachtige helende energie. Deze kaartjes mag u gratis mee naar huis nemen. Deze kaartjes stopt u bijvoorbeeld in uw zak of leg ze onder uw kussen. U heeft dan altijd de sterke helende energie van Gert, Romy en Kayleigh bij u.

Wat is het verschil tussen Groepshealing, Chakra healing en Aura healing?
Heeft u klachten van welke aard dan ook, dan worden deze klachten in de Groepshealing behandeld door Gert, Romy, Kayleigh en de Spirits met hun energie. Klachten kunnen dan minder worden of helemaal verdwijnen.

Maar klachten kunnen ook ontstaan door niet goed werkende of geblokkeerde Chakra's en Aura-banen. Vaak komen dan de klachten terug.

In de Groesphealingen neem Gert u dus ook mee door de Chakra's om deze beter te laten werken en blokkades en verstoringen in de Chakra's op te heffen.

Elke Chakra heb contact met alle Aura-banen. Een blokkade of verstoring in een Chakra geeft verstoringen en blokkades in alle Aura-banen. En een blokkade of verstoring in een Aura-baan geeft weer verstoringen en blokkades in alle Chakra's.

Daarom neemt Gert u in de Groepshealingen ook mee door uw Aura-banen om ook hier blokkades en verstoringen weg te halen en verbetering te krijgen.


Heeft u interesse?
Meld u snel aan want VOL is bij ons ook echt VOL. Als de zaal vol is, kunnen wij niet zeggen; Ach nog één persoon. Dat gaat helaas echt niet. VOL is echt VOL.

Stuur een e-mail om plaatsen te reserverenKlik op het Facebook-logo hieronder en like de Facebook-pagina speciaal voor Groepshealingen. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten rond de Groepshealingen. Ook leest u er de mooie en lieve berichten van de bezoekers of u kan zelf een mooie en/of leuke ervaring plaatsen die u tijdens de Groepshealing had.