Locatie waar de groepshealingen zijn:
Relax-4U
Weteringpad 80
3762 ES Soest

 

Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Groepshealingen

U zit ongeveer anderhalf uur ontpannen op een stoel te genieten van de bijzonder sterke helende en liefdevolle energie van Gert van Beek, Romy van Kleef en Kayleigh van Beek.

De Groepshealingen zijn zeer laagdrempelig.
- U zit anoniem in de zaal
- Niemand raakt u aan
- Niemand hoeft te weten wie u bent
- Niemand hoeft te weten waaraan u behandelt wil worden
- U kunt zonder afspraak en reservering binnen komen lopen
Maar het is wel aan te raden om plaatsen te reserveren om de teleurstelling dat u niet naar binnen kan te voorkomen.

Tot op heden hebben alle bezoekers positieve effecten ervaren tijdens en vlak na onze Groepshealingen.

Ook mag u altijd foto's of voorwerpen meenemen van uzelf of uw dierenbaren. Tijdens de Groepshealing legt u die foto's en/of voorwerpen op uw schoot of voor u op de grond. Dan worden die gelijk mee behandeld.

Bijna alle inwoners van Nederland kunnen Soest binnen 2 uur bereiken.
In de hele omgeving zijn voldoende GRATIS parkeerplaatsen.
De locatie is ook makkelijk te bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen.

Tijdens de Groepshealing staat Gert voor de groep en voorziet u van allerhande informatie. Romy en Kayleigh lopen rond. Alle drie laten hun krachtige helende energie door de ruimte gaan om u te behandelen. Heeft iemand iets extra's aan energie nodig dan voelen Gert, Romy en Kayleigh dat feilloos aan. Romy of Kayleigh komen dan even achter u staan en houdt hun handen boven uw hoofd en/of schouders.

Veel mensen zeggen na afloop van een Groepshealing vaak tegen ons; Vanaf het moment dat jullie binnen kwam lopen, merkte ik al dat mijn klachten minder werden of helemaal verdwenen.

Voor, tijdens en na de Groepshealing kunt u ook o.a. zelf meegenomen eten, drinken, foto's, voorwerpen en medicatie GRATIS laten behandelen door één van de aanwezige assistenten. Zolang u in de ruimte aanwezig bent wordt u gewoon door de energie van Gert, Romy en Kayleigh behandeld ongeacht wat u aan het doen ben of waar u zich in de ruimte bevind.

Jomanda (The Lady of the Light);
Vaak krijgen Gert, Romy en Kayleigh te horen dat hun Groepshealingen lijken op wat Jomanda deed in de jaren 90 in Tiel.

Maar Gert, Romy en Kayleigh werken eigenlijk in het tegenovergestelde van Jomanda.
Gert is vroeger vaak bij Jomanda in Tiel geweest. Jomanda deed daar prachtig werk.

Waar Jomanda altijd alles vertelde en deed in opdracht van de spirits en de spirituele wereld werken Gert, Romy en Kayleigh juist in het tegenovergestelde. Gert, Romy en Kayleigh hebben alle drie zeer sterke helende kracht en energie. En Gert en Romy hebben beide een grote reguliere medische kennis. Hierdoor werken de spirits en de spirituele wereld juist in opdracht van Gert, Romy en Kayleigh.

Tijdens de Groepshealingen in Soest hebben Gert, Romy en Kayleigh vistekaartjes op tafel liggen die behandeld zijn met hun krachtige helende energie. Deze kaartje mag u gratis mee naar huis nemen. Deze kaartjes stopt u bijvoorbeeld in uw zak of leg ze onder uw kussen. U heeft dan altijd de sterke helende energie van Gert, Romy en Kayleigh bij u.

Voor de Groepshealing hoeft u zich niet aan te melden. Maar het is wel aan te raden.
Meld u snel aan want VOL is bij ons ook echt VOL. Als de zaal vol is, kunnen wij niet zeggen; Ach nog één persoon. Dat gaat helaas echt niet. VOL is echt VOL.

Stuur een e-mail om plaatsen te reserverenHet adres van de locatie in Soest:
Relax-4u
Weteringpad 80
3762 ES Soest

Klik op het Facebook-logo hieronder en like de Facebook-pagina speciaal voor groepshealingen. U bent dan altijd als eerste op de hoogte van de activiteiten rond de Groepshealingen. Ook leest u er de mooie en lieve berichten van de bezoekers of u kan zelf een mooie en/of leuke ervaring plaatsen die u tijdens de Groepshealing had.