Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Wie zijn Gert van Beek en Romy van Kleef
En hoe is Relax-4u ontstaan

Gert van Beek
Gert is de de eigenaar van Relax-4u en Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en docent Spoedeisende Eerstehulp. Gert is geboren op zaterdag 5 augustus 1961 te Amersfoort om 23:15 uur. Van sterrenbeeld is Gert dus een leeuw en in de Chinese horoscoop een Os. Gert is dus een harde werker, recht door zee, goud eerlijk en staat altijd klaar om iemand te helpen. Bij Gert is opgeven nooit een optie.

Gert is een sterke minimaal achtste generatie magnetiseur, Reiki Master in de Usui System of Natural Healing, en doet Quantum Touch. In zijn familie zijn veel mensen helderziend en helder voelend. Ook Gert bezit deze gaven. Gert is docent in de (spoedeisende) eerstehulp.

Romy van Kleef
Romy is een vrolijke jonge vrouw van 16 jaar. Zij is geboren op dinsdag 22 oktober 2002.
Van sterrenbeeld is Romy een weegschaal. Als Chinese sterrenbeeld is Romy een paard. Romy is dus lief, heeft een sterke intuïtie, heeft veel interesse in mensen. En is dus ook een harde werker.

Romy is ook een sterke achtste generatie magnetiseur, Reiki Master in de Usui System of Natural Healing en doet Quantum Touch. Romy is in opleiding tot ambulance verpleegkundige.

Gert van Beek en Romy van Kleef:
- Gert heeft al ruim 38 Jaar ervaring in de reguliere- en alternatieve zorg
- Zijn beide minimaal 8ste generatie magnetiseurs
- Zijn beide Reiki Masater in The Usui System of natural healing
- Doen beide Quantum Touch behandelingen
- Bij ruim 95% is er na de eerste behandeling al effect
- Bij ruim 75% is er na 5 behandelingen structuele verbetering
- Werken volgens de 5 natuurgerichte principes (klik hier voor uitleg)
- Werken samen met grote gerenomeerde ziekenhuizen
- Behandelen zelfs reguliere artsen en verpleegkundigen
- De meeste zorgverzekeraars vergoeden de één op één behandelingen
- Gert is docent in de reguliere (spoedeisende) eerstehulp
- Romy is in opleiding tot Ambelance-verpleegkundige
- Bezit het diploma Medische Basis Kennis op HBO-NIVEAU met PLATO-eindtermen
- Er is een breed aanbod aan Natuurgeneeskundige behandelingen beschikbaar
- Staan in het hele land op de Paraview, Samma Saya en Pasar Malam

Groepshealingen, Chakra cleaningen en Aura cleaningen.
Gert en Romy verzorgen de Groepshealingen, Chakra cleaningen en Aura cleaningen. Twee famieleden van Gert, die ook Reiki Masters en magnetiseurs zijn, assisteren Gert en Romy hierbij. Met z’n vieren laten zij alles soepel verlopen voor, tijdens en na de Groepshealingen, Chakra cleaningen en Aura cleaningen. En er is altijd iemand voor u beschikbaar als u vragen heb.

Het ontstaan van Relax-4u.
Gert is sinds 1984 lid van het evenemententeam van Sint Joris (de EHBO-vereniging uit Amersfoort waar hij sinds 1982 lid van is, sinds 1996 de herhalingslessen verzorgt en de leden en docenten van medische kennis voorziet).

In het evenemententeam van Sint Joris doet hij nog steeds erg veel ervaring op tijdens grote dance-party's, de marathon van Amersfoort en veel andere grote (sport)evenementen. Bij deze evenementen zijn er altijd veel ongevallen, letsels, (acute) ziekten en moet er soms onder zware omstandigheden een diagnose gemaakt worden en/of behandeld worden.

Sinds 2002 verzorgt Gert ook lessen en colleges in de reguliere (spoedeisende) eerstehulp.

Omdat Gert in de zomermaanden dan weinig werk had is hij thuis een praktijk begonnen in Natuurgeneeskunde. Gert kan zijn hele leven al magnetiseren. Dat is een gave die bijna al zijn familieleden kunnen.

Eind 2011 heeft Gert de praktijk Relax-4u gestart. Sinds januari 2012 staan Gert en Romy regelmatig op de beurzen van de Paraview, Samma Saya en op de Pasar Malam in Rijswijk. Op deze beurzen, maar ook in de praktijk in Amersfoort, maken zij hele mooie dingen mee. Zowel op de beurzen als op de praktijk ontvangen zij mensen die al jaren met pijn en/of vragen rondlopen zonder dat er iemand of een arts is die hen kan of wil helpen. Met hun helende handen kunnen zij heel vaak helpen, bijstaan, verbeteren en soms zelfs genezen. De mensen komen uit het hele land.

In 2005 moest Gert zijn moeder reanimeren. Gelukkig had hij de kennis om zijn moeder goed te reanimeren en met een defibrillator te defibrilleren. Uit later onderzoek bleek dat zij het Lang Q-T Syndroom had. Dat is een erfelijke levensbedreigende hartritmestoornis waarvan bekend is dat de kinderen meer dan 50% kans hebben het ook te hebben.
En ja hoor. Uit onderzoek bleek dat ook Gert het LQTS had. Maar het bleek dat hij ook de levensbedreigende hartritmestoornis Brugada had. Volgens zijn Cardioloog is hij de enige in de wereld die 2 mutaties in één DNA-gen heb en dus daadwerkelijk LQTS en Brugada heb. In zijn werk heeft Gert geen last van de hartritmestoornissen. Mensen met Brugada en LQTS lopen eigenlijk alleen risico's als zij liggen te slapen. Maar beroepsvervoer mocht Gert niet meer.

In 2006 overleed de vader van Gert na een kort ziekbed aan galblaaskanker.
In 2016 overleed de moeder van Gert aan een plotseling hartstilstand.

Inmiddels is het "praktijkje" van Gert uitgegroeid tot een zeer drukke professionele praktijk waar Gert en Romy dagelijks mensen behandelen uit Nederland, Duitsland en België. En Relax-4u is nog steeds aan het groeien.

Al in 2011 besloot Gert om, aansluitend op zijn jaarlijkse vakantie naar Curaçao, ook de mensen van het eiland te gaan behandelen en voor hen workshops te verzorgen. In 2019 ging Romy voor het eerst met Gert mee.

Tot op de dag van vandaag gaan Gert en Romy elk jaar twee weken naar Curaçao om de mensen daar te behandelen en workshops te verzorgen.

 

Onze behandelingen op Curaçao

Gert en Romy zijn elk jaar 1,5 tot 2 weken op Curaçao. Daar logeren Gert en Romy altijd op onderstaand adres. Op dit adres zijn ook altijd de individuele behandelingen, Groepshealingen, Chakra- en Aura cleaningen, lezingen en opleidingen.

Morena Eco Resort
Kaya Damasco (Kavel F1)
Jan Thielbaai, Curaçao
Tel.: 005999-74 73 737
TELEFOONNUMMER IS ALLEEN BESCHIKBAAR ALS GERT EN ROMY OP CURAÇAO ZIJN

Als Gert en Romy op Curaçao zijn, zijn zij altijd via de receptie van Morena Eco Resort bereikbaar voor hulp.

Speciaal voor ons werk op Curaçao is er de website: www.relax-4u.com
Op die website en op de pagina "beursagenda" staat wanneer Gert en Romy op Curaçao zijn.

 


Gert van Beek


Romy van Kleef