Kantoor / praktijk:
Relax-4U
Beukstraat 70
3812 MK Amersfoort
033 - 88 76 398

Aanmelden voor de Groepshealingen,
Chakra cleaningen en Aura cleaningen in Soest

Aanmelden voor een Groepshealing? Klik hier
Aanmelden voor een Chakra cleaning? Klik hier
Aanmelden voor een Aura cleaning? Klik hier
Bestellen van een dagkaart á € 30 Klik hier
Als u op de link "Klik hier" klikt opent automatisch uw e-mail-programma met het juiste onderwerp.
Werkt dat niet, dan meld u zich aan via info@relax-4u.nl

KOM NOOIT ZONDER EEN RESERVERINGSBEVESTIGING, DIE U PER MAIL VAN ONS ONTVANGT, NAAR DE CHAKRA CLEANING EN AURA CLEANING.


Hoe en waarom reserveert u plaatsen?

Moet u van ver komen of wilt u verzekerd zijn van een plaats bij een groepshealing, Chakra cleaning en/of Aura cleaningen, kunt u één of meerdere plaatsen reserveren. Aan het reserveren van de stoelen zijn geen extra kosten verbonden.

Bij de Groepshealingen hoeft u geen plaatsen te reserveren. Voor de Chakra cleaningen en Aura cleaningen dient u wel vooraf aan te melden. Maar om teleurstellingen te voorkomen, is het voor een Groepshealing ook altijd aan te raden om plaatsen te reserveren.

De voordelen van plaatsen reserveren voor de groepshealing in Soest?
- U heeft gegarandeerd een zitplaats
- Komt u met meerdere personen, dan zit u gegarandeerd bij elkaar
- U zit op één van de voorste rijen tenzij u zelf anders aangeeft.

Mits er nog plaatsen beschikbaar zijn, is aanmelden voor de Groepshealingen, Chakra cleaningen en Aura cleaningen mogelijk tot en met de donderdag voorafgaande aan de bijeenkomsten. VOL is ook echt VOL.


Wat moet u doen om één of meerdere stoelen te reserveren voor een Groepshealing, Chakra cleaning of Aura cleaning in Soest?
- Stuurt een e-mail via de link bovenaan deze pagina.
(LET OP dat u in de mail de datum en tijd vermeld waarop u de Groepshealing, Chakra cleaning en/of Aura cleaning wilt bijwonen en hoeveel stoelen u wil reserveren.

- U ontvangt dan een e-mail met een nota, betaal instructies plus een betaalcode.
U betaald de entree kosten dus vooraf.

- Hebben wij uw betaling ontvangen, dan is uw plaats of zijn uw plaatsen pas werkelijk gereserveerd. U krijgt dan een bevestigende e-mail dat uw plaat(sen) gereserveerd zijn. Neem die bevestigingsmail altijd mee naar Soest.

De gereserveerde plaatsen houden wij voor u vast tot 10 minuten voordat de Groepshealing, Chakra cleaning of Aura cleaning begint. Daarna worden uw gereserveerde plaatsen vergeven aan de wachtende mensen.

Restitutie is alleen mogelijk als u zich voor de de gestelde datum, die op uw nota staat, afmeld.
Daarna of als u zonder bericht niet komt opdagen, is restitutie NIET mogelijk.

 

Op de Paraview beurzen verzorgen wij regelmatig demonstraties van ongeveer 45 minuten. Kijk op de pagina "Agenda" voor alle informatie over onze beurzen.
De beurzen zijn in bijna alle gevallen ook bereikbaar voor mensen die geen trappen kunnen lopen. Plaatsen reserveren voor deze beurzen is helaas niet mogelijk.
Op Pasar Malams zijn nooit demonstraties.

 

RESERVEREN HEEFT ALTIJD ZIN. WIJ WERKEN MET KLEINE GROEPJES EN ZALEN.
EN "VOL" IS BIJ ONS OOK ECHT "VOL".

 

Als u entree-kaarten bestelt ontvangt u ook elke maand onze nieuwsbrief. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich met één klik kunt afmelden.